office@brers.rs

Izrada sajtova

Koristimo savremenu tehnologiju za izradu inovativnih sajtova. Nudimo vam originalni dizajn, prilagođen vašim zahtevima i karakteristikama posla koji želite da promovišete, odnosno informacijama koje plasirate. Recite nam šta očekujete od sajta, pa ćemo zajedno izabrati pravu opciju za vas.

Pred kompanijama je niz mogućnosti – odlučite se za najperspektivniju! Ako izaberete informativni sajt statičkog tipa, kreiraćemo veb-stranice koje će predstaviti vaše poslovanje poput najbolje reklame. Za dinamički sajt, čiji se sadržaj redovno ažurira i obnavlja, pravimo dizajn koji će isticati nove informacije i istovremeno obezbediti odličnu preglednost cele strukture.

Sajt nije automobil, ali ima i on svoje delove. Ako već posedujete svoje stranice na vebu, možda će biti dovoljno samo da ih redizajniramo, zamenimo ili osvežimo pojedine delove kako bismo poboljšali njihovu funkcionalnost. Broj kombinacija je neograničen: možemo da zadržimo strukturu sajta a da mu izmenimo dizajn, da zadržimo dizajn i uvedemo potpuno novu navigaciju, da vam predložimo novi tekst, možda je SEO ono što vam nedostaje – zajedno ćemo doći do odgovora!

Od malog sajta do velikog influensera! I mali sajt može biti savršeno funkcionalan i sa ogromnim uticajem na publiku. Većina blogova je urađena bez koncepcije, nema ličnog pečata niti povezanosti sa temom – i zato ne uspevaju da se izdvoje.

Treba vam pregledan sajt, sa jednostavnom navigacijom, koji će svojim dizajnom ispratiti vašu priču? Imate ideju, projekat i želite da ih realizujete u saradnji sa nama? Konsultacije su besplatne, a možete nas pozvati telefonom ili pisati na office@brers.rs.