office@brers.rs

Kako provesti vreme u izolaciji

Hoćete da naučite engleski, interesuje vas programiranje, privlači grafički dizajn

Hoćete da naučite engleski, interesuje vas programiranje, privlači grafički dizajn... Sve to možete naučiti potpuno besplatno, bez novčanog ulaganja. Sve što treba da uložite je vreme i da imate želju za promenom.

Besplatni kursevi

Boreći se sa katastrofom koja je pogodila celu planetu - virus Corona, evidentno je da ćemo svi biti izolovani narednih par nedelja. Brers vas savetuje kako da provedete vreme u izolaciji i uradite nešto korisno za sebe.

Na internetu su dostupni brojni kursevi koji su potpuno besplatni kao i oni za koje treba izdvojiti simboličnu sumu novca.

besplatni kursevi


Počinjemo sa omiljenom aplikacijom, svima dobro poznata Canva. Naučićete osnove ove aplikacije i možete videti kako se dizajnira logo, vizit karta, postovi za razne društvene mreže...

UDEMY

Za sve vas koji želite da naučite neki strani jezik tu je odlična platforma za učenje, postoji i aplikacija koju možete besplatno da skinete

https://www.duolingo.com/

Ako vas zanima kodiranje tu je Biblija svakog veb dizajnera

https://www.w3schools.com/

Kao i interaktivna platforma za učenje programiranja

https://www.codecademy.com/

Evo još nekih sjajnih sajtova gde možete naći besplatne kurseve iz raznih oblasti:

https://www.coursera.org/

https://www.udemy.com/

https://www.skillshare.com/

https://alison.com/

https://www.kadenze.com/


Vaš Brers tim

Zašto treba da imate svoj sajt?

  • Dostupni ste 0/24 potencionalnim klijentima
  • Brže ćete razvijati posao
  • Internet ne poznaje granice
  • Nema vas na netu, kao da ne postojite
  • Tržište je mnogo veće samim tim i vaš proft

Veoma uspešno redizajniramo postojeće sajtove, prilagođavamo ih sve zahtevnijem i konkurentnijem tržištu i povećavamo njihovu funkcionalnost. Kontaktirajte nas, tu smo da vam pomognemo da postanete i ostanete vidljivi.

Treba vam pregledan sajt, sa jednostavnom navigacijom, koji će svojim dizajnom ispratiti vašu priču? Imate ideju, projekat i želite da ih realizujete u saradnji sa nama? Konsultacije su besplatne, a možete nas pozvati telefonom ili pisati na office@brers.rs.

kontaktirajte nas

Blog