office@brers.rs

Preživeti zimu

Preživeti zimu ili Kako da nam ne „zvrje“ prazne sobe veći deo godine

Domaći, EKO, planinarski, banjski, seoski turizam - pune su novine ovih naziva, stalno slušamo o uspešnim porodičnim gazdinstvima koja se bave ovim vidovima turizma. I naravno, pronašli smo se u tome! Imamo smeštaj, divnu hranu, odličnu prirodu, snagu i volju. Krenuli smo u tu divnu avanturu. Gosti su nam sjajni, zadovoljni smeštajem, našim gostoprimstvom, cenama.... I sve bi bilo idealno... da nam veći deo godine smeštaji ne zvrje prazni.

I šta sad!? Nazad u neku firmu za 200-300 evra mesečno, na preživljavanje, u gužvu i haos i da prepustimo imanje da ga prekrije prašina do proleća. Pa i ne mili nam se baš...

Niste jedini koji su se susreli sa ovim problemom i nećete biti jedini koji će ga uspešno rešiti.

Industrija domaćeg turizma će se sve više razvijati, turisti nisu nužno samo iz naše zemlje, možete privući i turiste koji dolaze iz zemalja kojima je ovaj vid odmora već poznat.

preziveti_zimu

Pomozite sebi, razvijajte svoj posao tako da vam bude zadovoljstvo a ne muka, pomozite i posetiocima da ne lutaju mnogo pre nego što vas pronađu. Iskoristite prednost 21 veka – ceo svet je postao jedno veliko selo.

Preuzmite knjigu “Preživeti zimu” (pdf format, besplatno preuzimanje)

Za vas su obrađene teme:

lektura i korektura tekstova, po potrebi podrška u sastavljanju tekstova, uređivanju i izboru sadržaja
Sajt
Društvene mreže
Razvijajte svoj brend
Dobar glas daleko se čuje
Prilagodite svoju ponudu ovom vremenu
Vodite računa o posetiocima koji su već bili kod vas
Vrednujte svoj rad

Zašto treba da imate svoj sajt?

  • Dostupni ste 0/24 potencionalnim klijentima
  • Brže ćete razvijati posao
  • Internet ne poznaje granice
  • Nema vas na netu, kao da ne postojite
  • Tržište je mnogo veće samim tim i vaš proft

Veoma uspešno redizajniramo postojeće sajtove, prilagođavamo ih sve zahtevnijem i konkurentnijem tržištu i povećavamo njihovu funkcionalnost. Kontaktirajte nas, tu smo da vam pomognemo da postanete i ostanete vidljivi.

Treba vam pregledan sajt, sa jednostavnom navigacijom, koji će svojim dizajnom ispratiti vašu priču? Imate ideju, projekat i želite da ih realizujete u saradnji sa nama? Konsultacije su besplatne, a možete nas pozvati telefonom ili pisati na office@brers.rs.

kontaktirajte nas

Blog