office@brers.rs

Izrada sajtova

Koristimo savremenu tehnologiju za izradu inovativnih sajtova

Nudimo vam originalni dizajn, prilagođen vašim zahtevima i karakteristikama posla koji želite da promovišete, odnosno informacijama koje plasirate. Recite nam šta očekujete od sajta, pa ćemo zajedno izabrati pravu opciju za vas.

Pred kompanijama je niz mogućnosti – odlučite se za najperspektivniju! Ako izaberete informativni sajt statičkog tipa, kreiraćemo veb-stranice koje će predstaviti vaše poslovanje poput najbolje reklame. Za dinamički sajt, čiji se sadržaj redovno ažurira i obnavlja, pravimo dizajn koji će isticati nove informacije i istovremeno obezbediti odličnu preglednost cele strukture.

Sajt nije automobil, ali ima i on svoje delove. Ako već posedujete svoje stranice na vebu, možda će biti dovoljno samo da ih redizajniramo, zamenimo ili osvežimo pojedine delove kako bismo poboljšali njihovu funkcionalnost. Broj kombinacija je neograničen: možemo da zadržimo strukturu sajta a da mu izmenimo dizajn, da zadržimo dizajn i uvedemo potpuno novu navigaciju, da vam predložimo novi tekst, možda je SEO ono što vam nedostaje – zajedno ćemo doći do odgovora

Izrada sajtova

Sajtovi su vaš prvi kontakt sa potencionalnim klijentima

Zašto treba da imate svoj sajt?

  • Dostupni ste 0/24 potencijalnim klijentima
  • Brže ćete razvijati posao
  • Internet ne poznaje granice
  • Nema vas na netu, kao da ne postojite
  • Tržište je mnogo veće samim tim i vaš proft

Više od 50% onlajn putovanja počinje na mobilnom telefonu

Želite da budete originalni, da se izdvojite na tržištu, postanete prepoznatljivi? Želite da informacije o vašoj firmi dopru do velikog broja ljudi? Želite da u moru ponuda privučete pažnju, jer znate da je dovoljna samo jedna kupovina da novi kupac postane stalni kupac?

Od malog sajta do velikog influensera! I mali sajt može biti savršeno funkcionalan i sa ogromnim uticajem na publiku.

Dosta sajtova je urađena bez koncepcije, nema ličnog pečata niti povezanosti sa temom – i zato ne uspevaju da se izdvoje. Naš tim će vam to omogućiti.

Specijalizovaćemo se za izradu vašeg sajta! Kako? Tako što ćete nas provesti kroz sve što treba da znamo o vašoj firmi. Kada upoznamo vaše stavove i način poslovanja, biće nam lako da napravimo sajt koji će u potpunosti odgovarati vašim potrebama i zahtevima vaših klijenata. Postavićemo i razvijati vaš veb-profil na način koji će zadovoljiti i vas i vaše korisnike.

Naše dizajnersko iskustvo i poznavanje najsavremenijih tehnika garantuje da će vaš sajt biti jednako pregledan na svim uređajima (računari, tableti, mobilni telefoni) i ekranima različitih veličina. Sve je veći broj ljudi koji internet pretražuju isključivo preko mobilnog telefona, a vaš sajt će i na malom ekranu izgledati moćno.

Veoma uspešno redizajniramo postojeće sajtove, prilagođavamo ih sve zahtevnijem i konkurentnijem tržištu i povećavamo njihovu funkcionalnost. Kontaktirajte nas, tu smo da vam pomognemo da postanete i ostanete vidljivi.

Treba vam pregledan sajt, sa jednostavnom navigacijom, koji će svojim dizajnom ispratiti vašu priču? Imate ideju, projekat i želite da ih realizujete u saradnji sa nama? Konsultacije su besplatne, a možete nas pozvati telefonom ili pisati na office@brers.rs.

Neki od naših radova