office@brers.rs

o nama

Naš posao su dizajn, digitalne ideje i u njih savršeno ugrađeni tekstovi

Mi dajemo život i dinamiku informacijama i podacima i šaljemo u svet pravu sliku o vama. Pomažemo ambicioznim preduzetnicima, kompanijama, ustanovama, da sa novim idejama i tehnologijama naprave krupne pomake u svom poslovanju. Uz nov pogled na poslovanje otvoriće vam se nova tržišta i proširiti postojeća.

U BRERS-u vas čekaju: web-dizajner,web developer, SEO savetnik, novinar, kopirajteri i lektor.

Ko smo mi? Tim talentovanih, vrednih i radoznalih ljudi koji vole svoj posao. Uz naša znanja i veštine vaša kompanija zauzeće ogroman prostor u digitalnoj sferi i dobro ga iskoristiti. Iza nas je dugogodišnja saradnja i niz zajedničkih poslova. Mi smo tim koji ne odustaje, tim koji zna da je tajna uspeha u prijateljskoj i čvrstoj saradnji. Taj recept nudimo i vama.

tim

Tu smo za Vas

Imamo veliko iskustvo u izradi sajtova, pripremi za štampu, radimo lekturu, korekturu, redakturu, uređujemo vaše brošure, kataloge i druge publikacije. Obezbedićemo vam i profesionalnu PR podršku u organizovanju događaja, marketing i promotivnih aktivnosti. Zajedno ćemo osmisliti vašu marketing strategiju i način na koji ćete svoju firmu i proizvode predstaviti javnosti.

BRERS je kreator vašeg digitalnog identiteta i prijatelj vašeg poslovanja.

Današnje promenljivo tržište traži mnogo više od dobre reklame, potrebni su vam prijatelji - BRERS tim. Mi radimo sa vama i uz vas 24/7, pratimo najnovija kretanja u digitalnoj sferi i primenjujemo ih u vašem poslovanju. Razumemo vaše zahteve, želje, planove i prepoznajemo šta žele vaši komitenti.

Želite da saznate više o nama i onome što možemo da vam pružimo?

Javite nam se na e-mail: office@brers.rs

Ostvarite postavljene ciljeve, uspehe, profit!

BRERS tim - za vas i sa vama!